• Largo

    LARGO Благоевград е най-големият търговски център в Югозападна България разположен в сърцето на Благоевград. Най-големият търговски център в Благоевград разполага с търговска площ от 3800 кв. м, с обща разгърната площ от и 5900 кв. м. Очаквайте много изненади, игри с награди, огромно промоции и намаления.
  • 1

Новини

Apr 05 2018


Не винаги е лесно да се справим с поддържането на косата в изрядно състояние, но когато редовно следваме няколко последователни стъпки, ще можем да се радваме на жива и блестяща грива. Това извиква в умовете ни образът на здрав и блестящ конски косъм, но няма да се налага да изпадаме в крайности чрез използването на животинска козметика.

 

Иновативни продукти с високо качество

 

Нови разработки и все по-модерни техники за извличане на ценни съставки от натурални продукти са издигнали козметиката в днешно време до нови висоти. Понякога само след едно използване на даден продукт сме в състояние да забележим разликата. Какво остава при редовна употреба?!

 

Не подценявайте ефекта от редовната грижа с висококачествени продукти. Създайте си ритуали в грижата за косата. Както ежедневно си измивате зъбите, така и редовната поддръжка на косата ще даде желаните резултати.

 

Регулярно подстригване

 

Редовните посещения при фризьор са необходими, но вие също може да допринесете за здравето на косата. За целта не е нужно да я миете всеки ден. Дори не е препоръчително. Честото миене може да повлияе пагубно на структурата на косъма. Ако скалпът се омазнява твърде често, за предпочитане е употребата на сух шампоан, който ще осигури желания свеж вид, като същевременно ще ви позволи да редуцирате измиванията.

 

Богати маски за експресни резултати

 

Маските за коса са добра алтернатива на балсама. Ще откриете такива, които могат да се прилагат по няколко различни начина. Дори и за кратко, те ще повлияят на косата чрез обогатените си формули. Докато балсамът въздейства само по отношение на блясъка и лесното разресване, маската ще допълни грижата с подхранващи съставки и дълбоко действие. Дори бихте могли да използвате формули без отмиване по краищата на сухата коса за освежаване на връхчетата.

 

Малки екстри

 

Серумите са много полезни при борбата с цъфтящите крайчета. Те заключват много успешно влагата в косъма, даряват го с неустоим блясък и свеж вид, като след фризьор.

 

Ампулите успешно може да прилагате, когато се борите с отстраняването на някакъв конкретен проблем. Високо концентрираните съставки повлияват благоприятно и дълготрайно състояния, като косопад, пърхот или изтощение. Някои от тях дори биха намалили прекомерното омазняване в корените. 

 

Ограничете употребата на термоуреди. Колкото и да са щадящи, в дългосрочен план те не влияят добре на косата, защото разрушават структурата й. Противодействайте със спрей за защита от топлинна обработка. Това не е решение на проблема, но поне в някаква степен ще предотврати необратими увреждания.

 

Както отвън, така и отвътре

 

Влияние на косата оказват не само продуктите, които прилагаме външно, но и тези, които приемаме вътрешно. По тази причина е много важно да наблегнем на приема на плодове, зеленчуци, ядки и семена. Те ще окажат благотворно въздействие върху начина, по който изглеждаме, като укрепят организма цялостно.

 

 

Професионални продукти за грижа за косата от AgoraBBeauty.